InfoisInfo España

Adria Garriga Fisioterapia Igualada
Fisioterapia en Igualada

https://www.adriagarriga.com
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 67618523?

Dirección

Carrer de Masquefa, 6. C.P. 08700, Igualada, Barcelona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de Adria Garriga Fisioterapia Igualada

Centros en Igualada, Terapia en Igualada, Masaje terapéutico en Igualada, Osteópata en Igualada

Centre de Fisioterapia a Igualada especialitzat en Dolor Miofascial, Punció seca, Biomecánica i Esport. Tractament totalment personalitzat per prevenir i millorar el dolor i funcionalitat dels nostres pacients.
Centro de Fisioterapia en Igualada especializado en Dolor Miofascial, Punción seca, Biomecànica i Deporte. Tratamiento totalmente personalizado para prevenir y mejorar el dolor y la funcionalidad de nuestros pacientes.

Sobre mi...

El meu nom és Adrià Garriga, treballo com a fisioterapeuta i entrenador personal, encara que aquí, a l’Esquaix Igualada, veureu la meva vessant com a fisioterapeuta.La meva inquietud pel moviment i l’esport ve ja de petit practicant molts esports, fins que, a l’edat de 14 anys vaig prendre la determinació que volia dedicar-me al tennis de forma professional. Finalment aquest somni es va truncar per múltiples lesions que em van impedir seguir intentant-ho... tot i que va ser una de les etapes més dures de la meva vida, mira’t en perspectiva, totes aquelles experiències em van aportar grans lliçons de vida com saber realment que és l’esforç i la cerca dels propis límits (no només en l’àmbit esportiu).  Per això, quan vaig començar el grau en fisioteràpia, el meu principal objectiu era aprendre el màxim possible per poder ajudar a la gent a complir el seu somni esportiu. L’objectiu ha anat expandint-se, no només centrant-me en l’àmbit esportiu, sinó també en un ventall molt més gran de gent. Això m’ha portat a estudiar, el cos i la ment d’una forma molt més holística, especialitzant-me en biomecànica, dolor miofascial, punció seca, readaptació de lesions,...  Després d’aquests 10 anys treballant com a fisioterapeuta en diversos equips i països, vaig afinant quins son els meus objectius en una sessió amb algú. Un dels més rellevants és aportar CONSCIÈNCIA i EMPODERAR a la persona de la seva millora per donar-li AUTONOMIA perquè no depengui d’una altra persona.Tothom està amb un mateix les 24 hores al dia a diferència del fisioterapeuta que només hi està 1-2 hores a la setmana.  Per mi serà un plaer que ens coneguem no només per curació, sinó més important, per prevenció, encara que no sigui gaire usual.
Leer más...

Redes sociales

Servicios

Servicios:

Terapia Manual: La teràpia manual és un conjunt de tècniques d'avaluació i tractament de les alteracions de l'aparell locomotor i la resta del cos. El nostre objectiu principal amb aquestes tècniques és eliminar el dolor i millorar la funcionalitat.

Punció seca: La punció seca és una tècnica semi-invasiva que utilitza agulles d'acupuntura per tractar les contractures que causen el que s'anomena dolor miofascial. L'objectiu és treballar sobre el punt gatell del múscul per normalitzar el seu to i eliminar el dolor.

Anàlisi Postural: 
L'anàlisi postural és la valoració que fem a consulta de la posició del cos tant en estàtic com en dinàmic. L'objectiu és trobar descompensacions entre les diferents cadenes musculars que puguin ser causa de dolor o pèrdua de funcionalitat. Posteriorment, a través del treball del fisioterapeuta i d'exercicis, tenim l'objectiu d'harmonitzar les tensions del cos i aconseguir eficiència i alineació en aquest.

Readaptació Esportiva: L'objectiu de la readaptació esportiva és conseguir que el pacient torni a realitzar la seva activitat física el més ràpidament possible sense una recaiguda. Per això, estudiem la funcionalitat de les seves cadenes musculars i els seus patrons de moviment.

Massatge de descàrrega: El massatge de descàrrega és una teràpia manual intensa a través de friccions i pressions a la musculatura amb l'objectiu de relaxar i normalitzar el to muscular.

Inducció miofascial: La inducció miofascial, també coneguda com alliberament miofascial és una tècnica de teràpia manual que està dirigida a les fàscias, tant del aparell locomotor i les vísceres com de la resta del cos.
Leer más...

Fotos y vídeos

Información adicional

  Horarios Apertura Cierre
   Lunes a viernes 8:00 21:30

Métodos de pago que aceptamos:

  • Efectivo
  • Otros métodos de pago

Bizum

Opiniones de Adria Garriga Fisioterapia Igualada (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio